Hangrögzítés technika egyedi megoldásokkal 

 

Jelenleg rendkívül széles skálán mozog a mini hangrögzítők választéka nemcsak minőségben, de felhasználási lehetőségeik tekintetében is. Előfordul, ugyanis, hogy bár megtaláltuk a számunkra legideálisabbat, mégis tanácstalanok vagyunk az alkalmazását illetően. Amennyiben tökéletes álcát szeretnénk, gondoljunk mindig a legkézenfekvőbb, legegyszerűbb megoldásra.

 A kivitelezést pedig bízza Ránk, így maximalisan biztos lehet a sikerben. 

 

A teljesség igénye nélkül, íme néhány ötlet, melyek Ügyfeleinket céljaik megvalósításában jelentősen segítették: 

 

 

Innovatív ötletek és szaktanácsadás 

És Ön mire szeretné használni? 

Oldalunkon olvashat néhány ötletet arra,  mely területeken lehet hasznos a mini hangrögzítő. Természetesen sok olyan élethelyzet adódhat, melyben egyértelmű bizonyítékot jelenthet egy-egy felvétel. Amennyiben személyesen ellátogat Dunakeszin lévő üzletünkbe, szakavatott munkatársaink készséggel segítenek Önnek egyedi igényei megvalósításában.

Felhívom az üzletet

Rövid határidővel vállaljuk prémium minőségű mini hangrögzítőink beépítését is, közös egyeztetést követően, minden olyan tárgyba, mely az adott helyzethez a legideálisabb. 

Ön milyen más módon használná a hangrögzítő készüléket? 

Keressen bennünket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére széleskörű termék kínálatunkkal és sokéves tapasztalatunkkal! 

Megnézem a kínálatot

Premium minőség a garancia

Legkeresettebb termékeink

145.000,00 Ft

Mini hangrögzítő

Magánnyomozó eszközök

299.000,00 Ft
25.000,00 Ft
84.900,00 Ft
85.000,00 Ft
45.000,00 Ft

Kreatív Ötletek

Néhány kreatív ötlet arra, hogyan és milyen területen érdemes a mini hangrögzítő készüléket használni.

A beszélgetések nyomon követése

Ha online történő üzleti megbeszélését szeretné rögzíteni, akkor kiváló lehetőséget kínál a hangrögzítő. Így nyomon követheti a beszélgetést, és a tárgyalás egyetlen apró  részlete sem vész el, Ön pedig tökéletesen naprakész lehet az elhangzottak teljes ismeretében. Ez különösen akkor hasznos, ha skype üzleti hívást kezdeményez, és biztosítania kell, hogy ne felejtsen el semmit. A résztvevőket természetesen minden esetben tájékoztatnunk kell a felvételi szándékunkról.

AudioBook

Létrehozhatjuk saját Audio Book- unkat is, így ha nem tudunk esti mesét olvasni gyermekeinknek, a hangrögzítő használatával nem kell sosem nélkülözniük a lélek melengető esti mesét míg mi ki szeretnénk kapcsolódni, vagy nem vagyunk otthon.

 Saját podcast

 Manapság a podcast-ok az audio szórakozás népszerű formájává váltak, hasonlóan a rádióműsorokhoz. Készíthet akár podcastot is a hangrögzítővel, és letöltheti ezeket a digitalizált audio fájlokat a számítógépére. Ezeket a hangfájlokat sokkal tisztább és élesebb minőségben szerkesztheti, és feltöltheti a saját webhelyére vagy a YouTube-ra, hogy nagyobb forgalmat vonzzon és több követőt szerezzen.

Készítsen saját  karaoke felvételt! 

Vannak bizonyos dalok, amelyeket nemcsak szeretünk, de jól is tudunk énekelni. Néha azonban az a probléma, hogy amikor megérkezik a karaoke helyszínére, sajnos akkor derül ki, hogy  nincs meg a kívánt zeneszám. Ekkor tehet ismét jó szolgálatot a hangrögzítőnk, megmentve az este hangulatát és egyben garantálva a tökéletes kikapcsolódást is. Kicsi, könnyű és bármilyen hangszóróhoz vagy hangrendszerhez csatlakoztatható, általában egy egyszerű USB segítségével.

 

Vásárlói vlemények

Telefonon kerestem az üzletet, foglaltak voltak de 5 perc múlva vissza hívtak. megjegyzem elég ritka az ilyen. Internetes oldalukon kinéztem egy terméket és elmentem megvásárolni . Működését bemutatták, kaptam magyar nyelvű leírást, céges számlát és ajándék tartalék töltőt. Minden tekintetben korrektek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek az üzletet .

T. Ferenc

Nagyon segítőkészek, vevőbarát kiszolgálásban volt részem. Minden úgy történt ahogy azt előzőleg telefonon megbeszéltük. Teljesen elégedett vagyok az általuk kérésemre legyártott két termékkel. Csak ajánlani tudom.

Sz. Péter

Ajánlás alapján kerestük fel a céget. Rendkívüli szakértelemről tettek tanúbizonyságot. Az általuk készített eszközök messze felülmúlták az elvárásainkat, mindenkinek csak ajánlani tudom.

M. Edit

Nem volt amit akartam,de segítőkészek voltak és megadták a konkurencia címét. Köszi!

M. Ottó

Profik! Öreg motorosok a szakmában!

S. András

Profi csapat, profi termékekkel. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam, nem sürgettek, hogy vegyem meg a terméket aztán húzzak a francba. Telefonos megkeresésnél is visszahívnak ha esetleg nem tudják felvenni azonnal. Őket ajánlom minden szempontból, nem éri megvenni a sok kínai szart a netről, mert csak a kínlódás van vele, utána meg úgy is itt köt ki az ember. Bátran ajánlom őket!

S. József